Hej!Subgeniusz....ja Ci chce podziekowac,co prawda one ray kupilam w dniu debiutu po ok 0,15 i chce spoleczke potrzymac dlugoterminowo,bo wszystko co o niej prezeczytalam sklania mnie do tego poczawszy od ludzi nia zarzadzajacych a skonczywszy na pomysle,szczegolnie docelowym segmencie rynku,projektach inwestycyjnych.Podobal mi sie rowniez wywiad z prezesem spolki.
Napisze Ci tylko,ze czasem nie warto ludzi ,nawet z zyczczliwosci(co nieczesto sie tutaj zdarza) zachecac...sam RYNEK ich zacheci i bedzie to najlepsza rekomendacja.A ze na innych poziomach cenowych....
P.S.
A propos pamietam Cie z Rainbow.D.
Fajnie,ze jetes aktywna osoba na tym watku.Ja b.zadko cokolwiek pisze,ale milo mi sie czyta takie osoby jak Ty.Podoba mi sie tez to,ze wierzysz w swoje inwestycyjne decyzje.D.Ja mam one ray dosc sporo,i nie mam zamru szybko sprzedawac,kto wie czy nie zrealizuje zysku dopiero za lat kila,mysle,ze spolka analogiczna do MCI,perspetywicznie da sporo zaraobic dlugoterminowym graczom....
..... oneray....jedna,dobra informacja i spolke zauwazy szerki rynek ...plus ff i bedzie tu drugi hurtimex.