Forum Giełda +Dodaj wątek

Do Subgeniusza

Witam,
Ja akurat pamiętam Cię z krótkiej polemiki na Pepeesie, z którego uciekłem polecając Ci LCCorpa (był wtedy po 55 gr.). Ze spółek w mojej orbicie zainteresowań widziałem Cię jeszcze na Izolacji, na której już z resztą mnie nie ma (tam to nie jest już spekulacja, ale czysty hazard). Na pewno pamiętam, że troszkę naganiając na "swoje" spółki zawsze to argumentowałeś, więc fajnie, że jesteś na One-Rayu, bo miło wiedzieć, że człowiek, który analizuje informacje, ma opinię niemal identyczną jak ja, że tu powinno się dziać dobrze i szybko. Niemal nie wierzę, że na tej spółce co po niektóre "organizacje" nie zrobią sobie wyceny posiadanych aktywów na koniec roku, a mogą to zrobić tak jak pisałeś za niewielkie pieniądze. Nawet jeżeli do listopada ta spółka będzie rosła niewiele (w spadki nie wierzę), to najpóźniej w grudniu musi, po prostu musi przestać być groszówką. Wykorzystując, że jesteś na tym wątku to napisz co sądzisz o Orle. Tam porozumienie, emisja, przejęcie papierów za długi, aż trzeszczy w kościach, że coś się kręci i święci...
Pozdrawiam,
Misiek

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ONERAY 0,00% 0,05 2015-10-28 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.