Witam,
Dzisiaj mija rok rozpoczęcia akumulacji akcji spółki.
Nie będę ukrywał, że na tą chwilę jest to najlepsza inwestycja w historii mojej już prawie 20-letniej przygody na GPW.
Mnóstwo przypadku, od poszukiwania z powodu lockdownu dobrej strony z suplementami ( zakupy zawsze dokonywałem stacjonarnie), po zakup właśnie na stronie sfd.pl i tak naprawdę skojarzenie, że to spółka giełdowa, po dość sporą niepewność (New Connect, jeden z udziałowców sprzedał swój pakiet po 0,45 zł sic !, a także permanentne sianie zamętu przez niektórych uczestników forum).
Na decyzję o inwestycji w akcje SFD, spory wpływ miała także transparentność spółki tj. miesięczne informacje o wysokości wygenerowanych przychodów, które były dla mnie bazą do tworzenia dokładnej prognozy wyników, a także sam kontakt ze spółką i odpowiedzi na niejasne dla mnie kwestie.
Dzisiaj SFD to już inna spółka i inna jest także cena :)
Natomiast nadal zaskakuje mnie tempem rozwoju przebijając moje dość wymagające oczekiwania.
Przykład inwestycji w SFD pozwolił mi także zbudować model poszukiwania atrakcyjnych spółek z perspektywą dynamicznego rozwoju.
Pozdrawiam stabilny długoterminowy akcjonariat.
Możliwe, że będzie to pierwsza spółka, którą kupiłem jak to mówi Warren Buffett na zawsze.