Forum Giełda +Dodaj wątek

SENSACYJNY BLOG O KLAMSTWACH JACKA BALKANA O ARRINERZE !!!

Charger odkrył blog, który jednoznacznie pokazuje w 31 artykułach kim jest Jacek Balkan i jak bardzo kłamał w sprawie arrinery:

replikabalkana blogspot com

A to mały fragment, są tam znacznie bardziej smakowite kąski niż to:

"To oczywiste, że Arrinera nie jest repliką, ale pan Jacek Balkan ( Polkowski ) wyszedł z założenia, że zawsze znajdzie się zgraja pożytecznych idiotów, którzy we wszystko uwierzą. I tak właśnie nastąpiła balkanizacja rzeczywistości, dzięki zastosowaniu tzw. „wariantu węgierskiego” z 2006 roku. Parafrazując słowa premiera Węgier Ferenca Gyurcsany: "Kłamałem rano, kłamałem wieczorem, kłamałem cały czas. Kłamałem po to, żeby zaszkodzić Arrinerze".

Aleksandr Gribojedow tak by odpowiedział Jackowi Balkanowi: „Łżyj, lecz znajże miarę!”. Jednakże, tak jak jeden z polityków "ma filozoficzny stosunek do pieniędzy", tak Jacek Balkan ma "filozoficzny stosunek do prawdy". Chce być „autorytetem motoryzacyjnym” i na tym „kręcić lody”. Miał nadzieję, że mało osób, ze względu na brak wiedzy motoryzacyjnej, dostrzeże subtelności jego gry słów i kłamstw. Półprawdy, ćwierćprawdy, nieprawdy, fałszywa troska i prawdziwa uciecha, gdy uda się komuś dokopać. Doceńmy pana Jacka Balkana. Naprawdę się mocno postarał. Jednakże ten „chytły plan maketingowy” się nie udał, gdyż, jak to mawiał mój znajomy: „l'affaire a merdé” czyli sprawa się rypła i można powiedzieć teraz, że „a merde, ce stylo” czyli to pióro jest gówno warte. Jeśli jest choć jeden myślący obserwator poczynań tego kłamcy, demagoga i indoktrynatora to nie zaprzeczy, że ten człowiek całkiem sfiksował na punkcie Arrinery. Niestety źle trafił, przez co jego pogrążenie się w oczach czytelników było szybsze nawet od bolidów Formuły 1."

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ERNE 20,00% 0,06 2019-04-16 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.