Forum Giełda +Dodaj wątek

Samokrytyka

Bardzo przepraszam wszystkich zawiedzionych tym, że przedstawiłem swoją opinię na temat dodruku nowych akcji w łącznej liczbie 4 mln sztuk. Ponieważ moja opinia jest negatywna i nie jest po "linii partyjnej" niniejszym składam samokrytykę. Chcąc zmazać swój haniebny postępek, w którym ośmieliłem się zwrócić uwagę, na to, że akcje dla towarzyszy z kadry menedżerskiej będą miały cenę emisyjną równą zaledwie 5% ich wartości rynkowej apeluję o podjęcie wyzwania "DODRUK AKCJI 500% NORMY" przez cały kolektyw.

Jeszcze raz bardzo przepraszam towarzyszy-inwestorów.
Niech żyje BGE i kadra zarządzająca!
Przyszłość BGE naszą przyszłością!
Akcje kadry menedżerskiej BGE za 5% ich wartości rynkowej gwarancją naszego dobrobytu!
Niech żyje towarzysz prezes! I niech ani przez chwilę nie waha się rozwodnić akcjonariat - wszak woda to dobrobyt i rozwój cywilizacyjny.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.