Forum Giełda +Dodaj wątek

Runicom a Netwise

Zamist sluchac naganiczy, ktorzy juz starcili 50% od debiutu, radze przyjzec sie z bliska firmom, w ktore inwestowal Runicom.

No i co ? Jakie macie wnioski. Bo ja tylko jeden. Wszystkie te spolki sa teraz ponizej ceny emisyjnej (lub w okolicahc), a dubiutowaly z cena przynajmniej 100% powyzej emisyjnej. Wszystkie te spoki byly przewartosciowane podczas debiutu !!! Runicom posrednio lub bezposrednio celowo zawyza ich wycene, aby opchnac akcje na debiucie drobnym inwestorom.

To potwierdza moja opinie, ze nie nalezy sie spieszyc i czekac cierpliwie, az rynek wyceni akcje NETWISE. Moim zdaniem sa warte ok 3 zl i tez zaczne skupowac w okolicach tej ceny.

No ale, kazdy podejmuje decyzje o inwestowaniu w te firme na swoje wlasne ryzyko.
Ci co sie nie spieszyli i posluchali mnie. Mogli kupic juz o 50% taniej !!!!!!!!!!!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETWISE 0,00% 62,00 2023-07-04 09:42:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.