Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  16,20 zł , zmiana od tamtej pory: -77,28%
Odnosząc się do wypowiedzi kolegi Rotawirus z wątku:

https://www.bankier.pl/forum/temat_bart-z-kim-ty-uzgadniales-te-wzrosty,34856525.html 

1. co do zarządu wszyscy wiedzą jaki jest i co potrafi obiecywać ale za idio_w jeszcze ich nie uważam, a ogłoszenie nowej emisji po tak stanowczych komentarzach na czacie ostatnim, że nie rozważają tego (parokrotnie potwierdzając) byłoby nie jak strzał w stopę, nie jak w kolano ale jak strzał w głowę – czyli samobójstwo biznesowe :)
  2. nie jestem inwestorem tylko graczem nie skupiam się na zrozumieniu struktur i działania TFI bo dla mnie to są najwięksi moi przeciwnicy – spekulanci zajmujący się tym zawodowo, skupiam się na ich grze na akcjach spółek, wiadomości które wklejam są z portali finansowych najczęściej nie są moją oceną np. analizy.pl którzy obserwują rynek funduszy na bieżąco tak jak z tym co skrytykowałeś - Fundusze Lartiq TFI trafiły do czterech TFI
  3. co do młodzieży … no niestety chciałbym się tak nazywać ale już się nie da :) :)
  4. i chyba najważniejsze „ Jeśli chcesz być już tak aktywny na forum i lansować się na przewodnika” - takich ambicji nigdy nie miałem i moje wpisy o analizie technicznej miały zupełnie inny cel - ale na tym się zastanowiłem i tu możesz mieć sporo racji w sensie, że skoro nikt do Twojej wypowiedzi się nie odniósł to wnioskuję z tego, że moje komentarze i analizy techniczne są zbędne i nikomu się nie przydają, więc jaki sens jest ich robienia i poświęcania swojego czasu .... TAK WIEC ZAKOŃCZMY JE :) :) będzie czyściej na forum .. :) :)
Do wpisów MISZCZA buhhhahaaa .. bo chyba tak należałoby go nazywać nie będę się odnosił bo to nie mój poziom można sobie przeczytać jego wpisy skopiowane w moim innym wątku  - TREND .. okiem gracza i okiem inwestora

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TBULL 0,00% 3,68 2025-11-14 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.