Forum Giełda +Dodaj wątek

RN a zaproszenie Gerga

Moi drodzy, wprowadzają Was w błąd, i robią to osoby, kóre udają reformatorów.
Trzymającej16piw i misiowi12 sugeruję więcej rozsądku, bo coś tam wiecie, ale tylko to, co ktoś Wam podrzuca. Szkoda Waszego czasu i emocji.
Fakty sa zupełnie inne, ale nie dam się sprowokować, bo zamknęłoby to możliwości prawne.
Napisze tylko kilka słów, aby przeciąć spekulacje i utrudnić niektóruym osobom manipulowanie kursem.
- Firma nie zaprosiła mnie mna posiedzenie RN, bo nie musiała, nie wiem skąd te bzdury. Zastanawiające jest to, że komuś zalezy na pisaniu bzdur, zamiast zrobic to, co zrobić należy. A mintaj super to skomentował.
Fakty są inne.
- W zamian firma otrzymała ode mnie na piśmie kilka ofert w tym podpisane przez potencjalnych klientów i na żadną nie odpowiedziała!!!!!!!! Nie ma podstaw do doławania kursu jak klienci są w zasięgu ręki.
- Członek RN też otrzymał te informacje, kóre jak rozumiem były na posiedzeniu przydatne. Jak widać nie musiałem tam być, aby zostały wykorzystane.
- Mnie interesuje to, co z tego wynika dla mnie, i jak RN zamierza wyegzekwować to, by firma wreszcie zaczęła działać i dać w ten sposób zyski akcjonariuszom. Postawą psa ogrodnika i kłótniami wewnętrznymi nic firma nie osiągnie.

Ja robie swoje, i wybaczcie, żal mi czasu na pyskówki na bankierze.
Jak coś Was boli, wynajmijcie sobie prawnika, i idźcie do firmy zamias leczyć frustracje na bankierze....
Pozdrawiam starą wiarę i się wyłaczam.
PS akcje mam bez zmian.
Gerg

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.