"pod co rośnie"? zadają je osoby leniwe intelektualnie i niedoświadczone, takie które chciałby mieć wszystko na talerzu, to może łaskawie podejmą ryzyko i zainwestuj 5 albo 10 tysięcy.
Każda spolka tego typu rośnie pod przyszłość, pod możliwa zmianę branży, kontraktu, zamówienia, to że ENERGY "nic nie robi" to na poważniejszy argument tylko trzeba myśleć odwrotnie, samodzielnie, 100 razy wolę takie energy od dojrzałej spółki a to z tej przyczyny że nie ma tu mowy o rozczarowani np. wynikami, zmianą akcjonariat, szwindlami itd.
Historycznie wygląda to tak: kiedy getin był w podobnej sytuacji i należał do branży IT któremu nie wyszło podczas hossy dotcomów i dryfowal bezwładnie na giełdzie nagle pojawiły się obroty i wzrosty - dopiero po pewnym czasie przyszła informacja o przejęciu śmiecia przez Czarneckiego, Swarzędz - ta sama sytuacja, skotan - tu to był prawdziwy popis spekulacji z kilkudziesięciu groszy na 550 - z biznesu biopaliwowego nic nie wyszło ale wielu ludzi zarobiło na spekulacji gigantyczne pieniadze
Czy tu będzie podobnie? już raz papier (pod poprzednia nazwa) pokazał swoją siłę rósł pod ładowarki elektryczne (list intencyjny) i domy energooszczedne
teraz po 5 latach jest nowa nazwa zmiany w statucie i nowe pomysły
co z tego się urodzi? nie wiem, ale tak jak pisałem wcześniej mam trochę śmiecia po 7 groszy i nie zamierzam go sprzedawać wcześniej niż śmieć nie wyczerpie swoich możliwości wzrostowych
tyle w temacie