majku drogi - twój tekst podobny moim rzekomym bzdetom jest - padawanie ...
Każdy z bankierowych troli i negatywców ma swoje argumenta na swoje osądy - uwierz mi lub nie te same texta słyszałem na pgmie te same na coreju te same na polimeksie czy innych mniejszych spoza wigów spółkach - byłem i na Stonce 2 lata temu (zerknij w stare pogawędki bo sa jeszcze) ale tam suali na mnie przy 2,5 zeta że to wzrosnie - nie doceniłem pchanka wyszedłem przy ok. 7,5 zeta a to poszło do 14 niemal... potem było kilka innych spółek 4-6x każda z wkładem 30-40 tysia zeta aby ostatecznie w tym roku na pgm zaliczyc 17-krotność włozonego kapitału (lubawa i protektor mimo że miulitarne nie dały tak dobrze) - po 3 latach moge powiedziec tyle ż eufam temu co widze i śledząc takie podprogowe espiki (wejście teama17 przy kursie 9 zeta to petarda którta niesie sukces)
Mocno skracając - pogadamy pół roku po wydaniu - zaraz po wydaniu zapewne będa ludzie zbierali paputki ale dopiero grubo po premierze Stonka wyyebie kurs...
To samo było w 2018 jak Creepyjar sprzedawał swoje emisje po 1 zeta - w mega redukcji udało sie zdobyć jedynie 678 papiera - czułem sie wydmuchany... GreenHill i cena spółki 1100 zeta wynagrodziła moje goopie odczucia ...
Tak więc nauczony expem po prostu inwestuje zgodnie z instynktem zanim ktokolwiek zacznie myslec o zyskach - jesli ty nie widzisz potencjału to twoja rzecz ;)