Widzę, że zostałeś wywołany do tablicy i faktycznie – rozpisałeś się jak na klasówce, ale chyba pomyliłeś przedmioty. Gratuluję Mercatora i Polsatu, ale powiedz mi szczerze: trzeba być skończonym id!0tą, żeby tak koncertowo rozdrabniać kapitał na dziesięć różnych frontów i liczyć, że wszędzie trafi się kumulację. Jak masz wszystko, to tak naprawdę nie masz nic konkretnego – to jest właśnie ten giełdowy Totolotek, o którym pisałem.
Co do Twojej analizy komunikatu FDA: dzięki za lekcję czytania ze zrozumieniem, ale my tu nie szukamy definicji słownikowych, tylko gramy pod konkretny finał. Ty analizujesz, czy "30 dni to standard", a ja widzę, że spółka domyka kluczowe etapy. Podczas gdy Ty czekasz na "idealne wyjaśnienia" i trzymasz pakiety wszystkiego po trochu, Medinice realnie przesuwa się do przodu.
Moja teoria znowu się sprawdziła, a Twoje sceptyczne podejście do PR-u prezesa to tylko szukanie dziury w całym. Zamiast bawić się w analityka od siedmiu boleści i pilnować dziesięciu srok za ogon, lepiej skupić się na jednym konkretnym złocie, które ma szansę na globalny rynek. Zobaczymy za 30 dni, kto miał rację – pasja i konkret, czy Twoje asekuranctwo.
Do roboty, a nie do pisania wypracowań!