Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,09 zł , zmiana od tamtej pory: -23,25%

Re: Zortrax w Aeorospace..o tym sie nie mowi..

Chociaż żeby zrobili jakąś korektę w górę to bym został a tak to 4miechy leci na ryj w sumie siedziałem na zortraxie od maja uśredniając co spadek. I jak tylko dobrałem to waliło niżej. Tu nawet dołków nie ma jak zobaczyć na wykresach bo wszystko nurkuje codziennie o 2021 z chwilową korekta w górę gdzie jak tylko fix się odpalił by sprzedać na górce a tu było już pod górką i kontynuowało dalej spadek aż do poziomu 0.1500 i skorekcilo do 0.2200 i walnęło na 0.1400 i dalej leci. Skacze jak Małysz rozpędzony na wielkiej krokwi by wylądować na krupuwkach bez nart. Ciekawi mnie kiedy będzie poduszka powietrzna nadmuchana by ten kurs odbiło na pilność. Chyba że chcą splitem akcji to wyciągnąć na północ ale split i tak da tylko efekt przyspieszonego południa. Żadnych reklam zortraxa żadnego pokazania się na targach żadnego marketingu nie widać w zortraxie. Podejzewam że te baraki co kupili po drugiej stronie ulicy są puste jak przed covidem. Nie wiem może oni tylko przenieśli biurko i expres do kawy do tych baraków. Plan restrukturyzacji to pewnie jest taki by z z drogiej kawy przejść na jakąś taniochę z biedronki albo lidla. Nie wiem nic nie słychać nic nie widać i nic nie czuć by to miało odbić. Krew zalewa wykres. Nie wiem może i dobrze zrobiłem może i źle jeśli to odbije ale coś już mnie zmęczyło. Wolał bym tą stratę na Zortraxie przekazać dla powodzian. Ale niestety pół roku jazdy w dół nie dla mnie. Chociaż czkawka by mogło poskakać trochę a tu nic tylko rwący potok.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ZORTRAX 6,06% 0,07 2025-06-03 15:19:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.