Z mojego punktu widzenia przyszedłem tutaj, ponieważ:
- Zawsze dobrze się bawię
- Nie mogę znieść, że ludzie tracą pieniądze bez powodu
Wyjaśniam, że inwestując, kieruję się harmonogramem zysków, które mogę osiągnąć — w tym przypadku 2026 rok (zacząłem inwestycję już dawno temu i trochę wygrałem). XTPL obiecało mi wiele rzeczy, które mogłyby się spełnić, gdyby technologia ewoluowała w odpowiedni sposób. Jednak w obecnym stanie ich rozwój nie doprowadzi do industrializacji, ponieważ ich technologia produkcji jest zbyt droga. Dzięki tej technologii można wydrukować jeden Oculus Rift tygodniowo… kto by tego chciał? Fabryki produkują tyle zestawów w godzinę… to nierealne.
Twoje inwestycje to ich pensje. Ja płacę ludziom za wyniki, a nie po to, by co dwa tygodnie słuchać: 'To taki gorący kontrakt…'
Jak interpretujesz wiadomości o 6 modułach? Dla mnie to tylko etap testowania technologii. Wiecie dlaczego? Bo chcą sprawdzić jej powtarzalność. Czy wiesz, dlaczego? Ponieważ obawiają się, że wyniki uzyskane z XTPL nie są wystarczająco wiarygodne. To standardowa praktyka...
Nie chcę być złośliwy, a jedynie realistyczny. 6 modułów to zdecydowanie za mało, żeby osiągnąć 100 mln zł...
Nie zapomnij, szczęśliwego nowego roku! :)