O witamy pierwszego uczestnika wiecznego sylwestra. Mówisz Pan że aż takie ogromne przyrosty? Czy to źle interpretuje? Bo chodzi o ciasto prawda? Taka jakaś skala dziwna to chyba typ mąki? O jej... Odpowiem Ci jak Pani Elżbieta gdy usłyszała ,,coś niecoś potrafię"
-Yyyyh,o kurde,matko jedyna to Pan piecze placki ?
No ale ten... To mówisz Pan że to jak biszkopt będzie to proszku trzeba do pieczenia ? Bo ja to się nie znam i skończyłem 2 klasy podstawówki a ostatnio to pożyczyłem 2 stówki do 10 bo przycisnęło. I wiesz chciałem wpaść między wrony pokrakać jak i ony albo trafić w gniazdo starych chu...rzystów i się czegoś nauczyć np ortografii,wypieków ciast,ciasteczek i tworzenia deserów. Gdyby ktoś zauważył u mnie jakieś błędy ortograficzne to zapraszam do dyskusji na ten temat będziemy monitorować sytuację na bieżąco i wraz z moimi tuzinami aktywnych biegunów spróbujemy temu zaradzić i nanieść poprawki by nie bolało oko polonisty. Wgl to jakieś zmiany weszły w Pisowni ostatnio słyszałem w radiu jak w kuchni byłem... O co to tam chodziło...