Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,95 zł , zmiana od tamtej pory: -31,09%

Re: Znalazłem

O witamy pierwszego uczestnika wiecznego sylwestra. Mówisz Pan że aż takie ogromne przyrosty? Czy to źle interpretuje? Bo chodzi o ciasto prawda? Taka jakaś skala dziwna to chyba typ mąki? O jej... Odpowiem Ci jak Pani Elżbieta gdy usłyszała ,,coś niecoś potrafię"
-Yyyyh,o kurde,matko jedyna to Pan piecze placki ?
No ale ten... To mówisz Pan że to jak biszkopt będzie to proszku trzeba do pieczenia ? Bo ja to się nie znam i skończyłem 2 klasy podstawówki a ostatnio to pożyczyłem 2 stówki do 10 bo przycisnęło. I wiesz chciałem wpaść między wrony pokrakać jak i ony albo trafić w gniazdo starych chu...rzystów i się czegoś nauczyć np ortografii,wypieków ciast,ciasteczek i tworzenia deserów. Gdyby ktoś zauważył u mnie jakieś błędy ortograficzne to zapraszam do dyskusji na ten temat będziemy monitorować sytuację na bieżąco i wraz z moimi tuzinami aktywnych biegunów spróbujemy temu zaradzić i nanieść poprawki by nie bolało oko polonisty. Wgl to jakieś zmiany weszły w Pisowni ostatnio słyszałem w radiu jak w kuchni byłem... O co to tam chodziło...
  • Znalazłem Autor: ~Brzęczyszczykiewicz
  • Re: Znalazłem Autor: ~Brzęczyszczykiewicz
  • Re: Znalazłem Autor: ~Tomek
  • Re: Znalazłem Autor: ~Brzęczyszczykiewicz

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
QUART -7,66% 4,10 2026-01-26 16:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.