I dlatego sam sobie przybijasz zieloną łapkę w górę? I dlatego trąbisz o tym oficjalnie na forum bankiera od kilku miesięcy?
Nie znam, nie spotkałem oraz nie przeczytałem o inwestorze, który chcąc wykupić pakiet kontrolny w jakiejś spółce trąbił by o tym na oficjalnym forum oraz pisał ile akcji i po ile chce kupić w momencie, gdy spółka stoi na krawędzi gigantycznego sukcesu, a kurs jest duuuuużo poniżej deklarowanej kwoty kupna akcji przez tego inwestora. Nawet Warren Buffett gdy kupuje pakiet akcji za grube wagony dolarów nie pisze o tym kilka miesięcy wcześniej ile i za ile kupi.
Wedle mojej oceny, albo chcesz podstępem przejąć spółkę albo chcesz pozbyć się swojego pakietu i nadajesz by ludziska rzucili się na kupno szczególnie, że zaraz odwieszą handel i będzie można pozbyć się kilku akcji. Zbliżamy się dużymi krokami do walnego, po którym okaże się ile prawdy jest w tym "silverowym" pisaniu. Jednym słowem będzie "sprawdzam"! Dlatego też mocno udzielasz się na forum bo wiesz, że czasu masz już bardzo mało.