Dnia 2021-12-28 o godz. 16:24 ~Ponton napisał(a):
> akcje mam, ale korekta korekta i meczaca od dluzszego czasu ale troche niepokoi mnie brak postepów w pracach isotnych które raportowaliby espi, kolej tez kuleje , przez pkp bo ciagle odwlekaja narzekam na kurs
To z kursem pełna zgoda....mógłby byc wyższy, minimum przyzwoitości to chociaż to 5,24 z reko:) co do pkp......nic nie poradzimy ale winy spółki tutau raczej nie ma, pamiętaj że wartością dodaną do portfela są tylko te konkraty które realnie przyniosą zysk, nie sztuką jest wejść w kontrakt za 500 mln złotych i mieć na tym 2% zysku, co biorąc pod uwage dzisiejszy czas może się zamienić w minus....... Co do kursu, no nic nie poradzimy a:) ludzie sprzedają akcje za niskie kwoty, b) co by nie mówić jeżeli obserwujesz kurs od kilku tygodni, ewidentnie komuś zależy na dołowaniu kursu, co więcej niebawem sie pewnie przekonamy dlaczego:):). Co do zakupu nieruchomości.....sam reprezentuję podmiot który robi duże zakupy nieruchomości, wiesz mi to jest proces w którym jak nie masz podpisanej chociażby umowy przedwstępnej to....nie masz co raportować:):) Ważne również jest samo otoczenie giełdowe , mam nadzieję że GPW już się mocno skorektorowała:) i ruszy od nowego roku do przodu bo ogolnie spółki na niej są mocno niedoszacowane. Dobrzez że Duda zawetował ustawę to może Nasi przyjaciele z za ocenau przychylniejszym okiem popatrzą na tą naszą czasami bananową giełdę:)