Dnia 2021-12-28 o godz. 11:06 ~Boh napisał(a):
> Znowu naganiacze w akcji. Miało już nie spaść poniżej 4 zł. Znowu Zakar nagania.
> > Kiedyś ktoś tu pisał, że zarząd nieuczciwy. I tutaj pełna prawda. Ich znajomi opchneli akcje po 5 zl a teraz mamy 3.58
Z tymi naganiaczami to nie wiem....chyba na spadek:) Znajomi Zarządu opchnęli akcje za 5 zł piszesz....hm to zgłoś to do KNF.....Jak masz akcje Pozbudu odpowiedz sobie po co je kupowałeś??? Nie wiem plany spółki Ci się podobały, rozwój poszczególnych segmentów? Możliwości wzrostu firmy? Jak juz sobie odpowiesz na to pytanie to zadaj sobie kolejne, co się zmieniło od momentu kiedy kupiłeś akcje? Tylko kurs.....bo jeżeli tak to może poczekaj cierpliwie, lub nie wiem sprzedaj jak wiesz że będzie dalej spadać odkupisz sobie później, ale nie pisz niesprawdzonych informacji.....Jeżeli będą osoby gotowe sprzedawać po 3,5 to spadnie na 3,5 jeżeli niżej to niżej, ważne jednak by społka zdrowo rosła, giełda w końcu to doceni, masz reko na 5,24 a mimo tego kurs juz puka w 3,5 nie ma reguły, dlatego dobrze wiedzieć po co się jest na danej spółce. Wiesz mi każdemu posiadaczowi akcji nie jest wesoło jak kurs leci, z 2 strony trudno się na razie o coś przyczepiać do zarządu, ( to co mi się nie podobało to kwestia przetargu i sposób informowania- mogli to lepiej zrobić) ale ogólnie firma rośnie, także życzmy sobie w nowym roku aby to była doskonała inwestycja:)