Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  23,30 zł , zmiana od tamtej pory: -49,57%

Re: zjablik66 - Wyczytał z excela wszystko poprawnie poza zyskiem

Panowie przechodzimy już do porządku dziennego nad tym raportem? Ja na ten moment tylko zajrzałem, czytał będę jutro. Potężny wzrost kosztów "usług obcych" daje do myślenia. Jest to pokłosie pandemii i wzrostów cen "współpracowników" którzy mogą dyktować ceny jako pracownicy nieetatowi? Czy może jednak dodatkowy nakład kosztów na działania w celu realizacji projektów dla netflixa/ubisoftu/wejścia w segment gier? Mam nadzieję że dla kogoś z was oczywistym jest co dokładnie kryje się pod określeniem "usług obcych". Jeżeli tak to prosił bym o rzucenie trochę światła na ten temat.

Ps. HueHue jak zwykle cenię sobie twoje zdanie, jednakże mam nadzieje że oszczędzisz nam wodotrysków w postaci wytykania niewiedzy lub personalnych wycieczek do fanpli.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE -2,08% 11,75 2025-10-03 16:49:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.