Ty XXL becwale, nie myl ludzi. To że ktoś podpisze się "ja" nie znaczy że to ja o którego ci chodzi.
Co do cognora to dziś cognor ma 2 większe szanse i jest 2 razy bardziej atrakcyjną spółką niż jeszcze w tamtym roku.
Wiec nie mąć ludziom w głowach. To, że masz inne zdanie od ponad 2 lat nie znaczy że masz rację.
Masz jakąś szklaną kulę? Moja mi mówi że twoje zatrudnienie i bełkot dobiega końca !!
Przetrwaliśmy ponad 2 lata twojego bełkotu to przeczekamy jeszcze chwile, jak widzisz nikogo ze starych posiadaczy nie przekonałeś do swoich racji nadal te niki są i będą na tym forum.
I dodam jeszcze, że wiara w tę spółkę nie spadała, a wzrosła po ostatnich wydarzeniach, dlatego zawsze małym pakietem coś udaje się zawsze ugrać i TYLKO ZWIĘKSZAĆ STAN POSIADANIA!!!!!!!!
Długi i kredyty ma każda spółka a cognor nie ma tu wskaźników większych od konkurencji.
Taki twój ziomal z innego forum zwany "Lepiejem" (którego uważasz za swoje GURU) od dwóch lat naganiał na spadki tej spółki podobnie jak Ty i co? I na ostatnim walnym okazał sie znaczącym akcjonariuszem. Ty podobno sprzedałeś swoje 50 tyś akcj on pewnie je teraz posiada. Podziękuj. :)