Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Ze spólki

bartek,

bylem tutaj naprawde dlugo. nie mam celu aby pisac cos zlego odnosnie spolki, poniewaz nie mam dowodów a pisze tylko o tym czego sie dowiedziałem.

po co pisze? moze troche dlatego, że wisze sobie na PMI :) i z sentymentu tutaj zajrzałem, ale tak naprawde to dlateo aby ludzie sami zaczeli myslec i szukac odpowiedzi.

dobrze wiesz, że jesli nie bedzie komunikatu to zejdzie i poniżej 40gr, tak to juz tutaj jest. przez prawie rok sam przeżylem to kilkakrotnie.
życze Wam jak najwiekszych zyskow bo to co sam sie dowiedziąłem nie oznacza, że kurs akcji nie poleci na 2 pln.

pozdrawiam i juz nic nie pisze.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.