Czego oczekujesz od raportu? Ja już dziś ci powiem co będzie wedlug mnie, bo jest tak od lat. Za 3 kw. będzie strata, pewnie nieduża jakieś kilkaset tysięcy, może milion, dwa (wiadomo pensje). Za 4 kw. będą przeszacowania wartości nieruchomości i wtedy pewnie będzie wirtualny zysk, żeby rok nie wyszedł źle. Taki jest schemat od lat. A jeżeli chodzi o kurs po 1,0x to zszedł tak nisko z dwóch powodów. Powód pierwszy pandemia, powód drugi fundusz mający już dość tego o czym piszę wyżej. Fundusz wiedział, że sprzedając nawet za złotówkę jest w stanie zarobić na takim rynku więcej niż czekając na to czy Moritz cokolwiek i kiedykolwiek zrobi dla spółki i akcjonariuszy. Jeżeli zaś chodzi o tych co brali dla dywidendy to tylko trzeba współczuć. Pisałem o tym jeszcze przed dywidendą, bo są skazani na łaskę jednego człowieka, który może coś zrobi, a może nie przez kilka jak nie kilkanaście kolejnych lat. A dlaczego może, a nie musi się starać - bo nikt go z tego nie rozliczy i nikt go z tego stołka nie zrzuci. DLATEGO TRZEBA BYŁO MYŚLEĆ KILKA LAT TEMU I TERAZ TEŻ. Życzę Wam mądrych wyborów bo może nagle prezes cos zrobi dla spółki ale szanse są marne, bo pieniędzy nie potrzebuje. Dla tych co myślą, że się uwziąłem i pewnie dużo straciłem, że to piszę polecam lekturę tego jak wyglądały informacje ze spółki i starania prezesa przed emisja akcji. Życzę powodzenia.