Uwierz mi bardziej szkodzą wpisy o funduszach,samograjach,złotówkach i grubasach zbierajacyh za 17 koła.Czlowieku czy ja ich pomawiam? Oni sami sobie świadectwo wystawili ostatnimi 4 latami tu nie ma co pomawiać same fakty to wy sie zachowujecie jak sekta,a ze spolki robicie drugą Nvidie.Jak będzie jakims cudem decyzja 15 to wiadomo,ale ciekawe co zrobicie i bedziecie wymyślać jak znowu przełożą?Sprawdziłem tą,,alternatywe" jak kolega podał napisałem że należą się przeprosiny bo nie wiedziałem o tym, co dla nie mnie było równoznaczne z przeprosinami że to wyśmiałem. To ty tu obrażasz inteligencję ludzi pisząc że jak ktoś zna historie spółki to wie że to się nie otworzy do 1zl , jak ktoś zna tą historię i ma trochę oleju w głowie to by tu złotówki nie wrzucił w akcje i pewnie Ci co wiszą od lat do dzisiaj sobie plują w brodę ze maja tu kasę zablokowaną bo mogła pracować na jakiś innych papierach. Spekulacyjnie i pod potencjalne przyszłe info można, ale przez pryzmat historii xD proszę Cię