okrutne brednie to ty piszesz,
a co miał napisac, że już się dogadał z potencjalnymi kupcami na poszczgolne składniki majątku, bo taki postawili warunek- po prostu kupia to taniej niż w przypadku normalnego ratowania na którym i Impera by skorzystała?
sam byłem kiedyś audytorem w BIG4 i wiem, ze jak by się audytor postarał, bo by tak łatwo nie klępnął wyceny, skoro sam zauważył problemy plynnosciowe, w takich sytuacjach rezerwy przychodowe szacuje się bardziej ostrożnie
naprawdę dobrze znam te mechanizmy, swego czasu byłem dyretktorem finansowym (ale nie na szczęście w Zarządzie)w Spolce notowanej na NC, która oczywiście upadla i nie znam przypadku na NC aby jakiś zarzad beknal za wykorzystanie emisji niezgodnie z celami
poszedłem tam wlasnie po to, by zobaczyć jak wygląda to od kuchni i to jest potezna wiedza- swoja droga dopiero od tego czasu odnoszę sukcesy inwestycyjne na NC bo w większość to niestety po prostu kradzież w swietle prawa
przegladalem tutaj raporty z NC i naprawdę jest wiele spolek z branż gdzie nie tak łatwo spreperawac wyniki publikajace swietne raporty lepsze niż na glownym parkiecie, ale kapitału nie przybędzie, skoro tylu ludzi zostało po prostu okradzionych