Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,02 zł , zmiana od tamtej pory: -50,00%

Re: zawieszono obrót no ale i tak nie było chętnych

okrutne brednie to ty piszesz,
a co miał napisac, że już się dogadał z potencjalnymi kupcami na poszczgolne składniki majątku, bo taki postawili warunek- po prostu kupia to taniej niż w przypadku normalnego ratowania na którym i Impera by skorzystała?
sam byłem kiedyś audytorem w BIG4 i wiem, ze jak by się audytor postarał, bo by tak łatwo nie klępnął wyceny, skoro sam zauważył problemy plynnosciowe, w takich sytuacjach rezerwy przychodowe szacuje się bardziej ostrożnie

naprawdę dobrze znam te mechanizmy, swego czasu byłem dyretktorem finansowym (ale nie na szczęście w Zarządzie)w Spolce notowanej na NC, która oczywiście upadla i nie znam przypadku na NC aby jakiś zarzad beknal za wykorzystanie emisji niezgodnie z celami
poszedłem tam wlasnie po to, by zobaczyć jak wygląda to od kuchni i to jest potezna wiedza- swoja droga dopiero od tego czasu odnoszę sukcesy inwestycyjne na NC bo w większość to niestety po prostu kradzież w swietle prawa
przegladalem tutaj raporty z NC i naprawdę jest wiele spolek z branż gdzie nie tak łatwo spreperawac wyniki publikajace swietne raporty lepsze niż na glownym parkiecie, ale kapitału nie przybędzie, skoro tylu ludzi zostało po prostu okradzionych

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KOPAHAUS 0,00% 0,01 2015-10-29 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.