Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,26 zł , zmiana od tamtej pory: 13,33%

Re: Zawiadomienie o zamiarze połączenia ABC Data S.A. z SPV Sail

mułek,
to, że ty uważasz, że ktoś zbiera po 1,27 - nie znaczy, iż tak faktycznie jest i że inni, w tym i ja muszę też tak to postrzegać. Ja bowiem uważam, że nie ma tu żadnego zbierania, ale jest NIEUSTANNE wywalanie po 1,27 i podbijanie kursu podawaniem tlenu, by móc wywalać jak najdrożej JESZCZE PRZED WEZWANIEM.
Ale masz święte prawo do swego zdania. I do tego, by absolutnie się ze mną nie zgadzać.

A skoro twierdzisz, że jest zbieranie - napisz, od kogo tak tyle zbierają, bo chyba nie masz na myśli tylko drobnicy. Zwłaszcza tak optymistycznie myślącej o dacie jak ty?...
Kto twoim zdaniem tak wywala? I kto oraz dlaczego wywalał wcześniej te setki kilo dziennie?

Być może potem okaże się, że się teraz mylę, ale na razie tak to widzę.
A wystawianie na fixie większych batonów jest typową zagrywką, by powstrzymywać drobnicę przed wywalaniem i zaniżaniem kursu temu, kto ma jeszcze być może do wywalenia więcej niż ma cała drobnica razem wzięta.

Poza faktem, że doszło do wezwania (choć jeszcze nie do końca, bo na razie tylko je ogłoszono) - niewiele razy trafiałeś, bo reszta była tylko twym myśleniem życzeniowym, zwłaszcza jeśli chodziło o AT (już zapomniałeś o swych młotach, ORGR-ach itd.?), ja zaś tu trafniej przewidywałem spadki od ciebie, komentując zjazd kursu od 4,4x po groszówki. Ale tę licytację już darujmy sobie, bo nic nie wnosi.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ABCDATA 0,00% 1,43 2019-07-22 13:14:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.