mułek,
to, że ty uważasz, że ktoś zbiera po 1,27 - nie znaczy, iż tak faktycznie jest i że inni, w tym i ja muszę też tak to postrzegać. Ja bowiem uważam, że nie ma tu żadnego zbierania, ale jest NIEUSTANNE wywalanie po 1,27 i podbijanie kursu podawaniem tlenu, by móc wywalać jak najdrożej JESZCZE PRZED WEZWANIEM.
Ale masz święte prawo do swego zdania. I do tego, by absolutnie się ze mną nie zgadzać.
A skoro twierdzisz, że jest zbieranie - napisz, od kogo tak tyle zbierają, bo chyba nie masz na myśli tylko drobnicy. Zwłaszcza tak optymistycznie myślącej o dacie jak ty?...
Kto twoim zdaniem tak wywala? I kto oraz dlaczego wywalał wcześniej te setki kilo dziennie?
Być może potem okaże się, że się teraz mylę, ale na razie tak to widzę.
A wystawianie na fixie większych batonów jest typową zagrywką, by powstrzymywać drobnicę przed wywalaniem i zaniżaniem kursu temu, kto ma jeszcze być może do wywalenia więcej niż ma cała drobnica razem wzięta.
Poza faktem, że doszło do wezwania (choć jeszcze nie do końca, bo na razie tylko je ogłoszono) - niewiele razy trafiałeś, bo reszta była tylko twym myśleniem życzeniowym, zwłaszcza jeśli chodziło o AT (już zapomniałeś o swych młotach, ORGR-ach itd.?), ja zaś tu trafniej przewidywałem spadki od ciebie, komentując zjazd kursu od 4,4x po groszówki. Ale tę licytację już darujmy sobie, bo nic nie wnosi.