Odpowiedz jest prosta i chyba juz o tym wspomnialem kiedys.
Nie zajmuje sie NC... wszedlem na ten rynek z marnym 5k i kupilem kilka akcji roznych spolek z branz, ktore znam i z najwspanialszego imprezowego miasta Łodzi:).
Tak wiem... ale wlasnie takie byly moje kryteria. 5k moglem stracic i wcale nie liczylem na wiele...lezalo posrod prawdziwych spolek... ale nagle w jednej spolce widze, ze mam 7-8 razy tyle co w nia wlazyle...praktycznie z dnia na dzien... opchnalem jak bylo jakies 5-6 razy wklad... podkupilem za cala kase znowu na dolku i generalnie cieszylem sie, bo fart to byl niesamowity. Nastepnie kilka miesiecy pozniej historia sie powtarza i to na jeszce wieksza skale i opycham po 90gr wszystko:). Wtedy zaczalem szukac info co sie do cholery stalo, ze tak wyskoczyla do przodu...nie znalazlem nic.
Pomyslalem, ze do 3 razy sztuka...i bylo super, srednia mialem po jakies 13groni, mocne wybicie na 20 pare, male podwojne dno...mowie bedzie:)...a tu dupa... nie sprzedalem w ogole i teraz leze na 5 groniach:).
Stad moje nagle zainteresowanie, konto uroslo a ja na wlasne zyczenie skopalem sprawe. Nie mam pretensji do samej firmy, bardziej do mnie samego... ale posprawdzalem to i owo i generalnie kaszanka wyszla...wlasnie dlatego omijalem zawsze NC.
Jeszcze ten zakup firmy przez Mdevelopment i niby pozytywna informacja... ludzie, jak budujecie sobie dom, to nie musicie kupowac na wlasnosc wezla betoniarskiego, pompy do betonu i betonomieszarek... a oni wlasnie cos w ten desen robia, w dodatku w swojej misji maja "niszowe i male budynki"... to na co im potrzebna jeszcze 2 firma...w czym ma pomoc??? Nie radza sobie z najprostrzymi rzeczami???
Dla mnie ta spolka jest tyle warta, ze jak spadnie do 1 gronia, to za 45000 mozna stac sie jej prezesem...to dobre pieniadze za spolke na gieldzie... a naprawic mozna wszystko przy wymianie ludzi:).