Jedno nie wyklucza drugiego. Nie tylko ja ostrzegam przed wpakowaniem pieniędzy w te akcje. Na forum pełno jest ludzi, którzy już  mieli z tym do czynienia i wiedzą w co można się władować. Oni również cały czas o tym piszą.
Oczywiście strata zawsze jest wliczona w ryzyko, ale nie lubię jak ktoś mnie robi na szaro pięknymi zapowiedziami, planami, kolorowymi perspektywami, sugastiami, że jedna akcja warta jest w granicach 2zł, zapowiedziami skupu, a okazuje się potem, że przede wszystkim mamy tu do czynienia z nadrukowaniem akcji, kolejnymi tzw. trupami z szafy i praktycznie ciągłą utratą wartości akcji bez widoków na lepszą przyszłość. Chyba, że chodziło tu o to, że te akcji faktycznie są warte 2 zł za sztukę tylko, że nie dodali nam, iż po scaleniu np. 100 do 1.
Weźmy choćby te obietnice skupu powtarzane wiele razy. Widziałeś ten skup ? Powiedz ile akcji skupili. Śmiech na sali.
Jeżeli nie skupują, to po co o tym mówią ? Kolejną klientelę chcą ubrać w akcyjki, czy o co chodzi ?
Albo ostatni odpis z tytułu częściowej utraty wartości firmy spółki zależnej MNI  Premium S.A. w wysokości 263 697 tys. zł.
Drobiazg, prawda ? Ni z gruchy, ni z pietruchy taki odpisik i taka utrata wartości. Kolejne "cudowne" info dla drobnych akcjonariuszy i jak mniemam nie ostatnie, bo do tego się tu już kiedyś zdążyłem przyzwyczaić.
Teraz scalanie. Scalą wam akcję i co ? Jak myślisz, w którą stronę ruszy kurs po scaleniu , po takich infach i działaniu ?