Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,84 zł , zmiana od tamtej pory: 13,70%

Re: Zarząd gif

Ja dziś OML sprzedałem z ładnym zyskiem 55%. 3rgame sprzedałem z 200% zyskim. W obu spółkach mam jeszcze jakieś udzialy. Nawiązuje do tego, bo tam też byli tacy, co ogłaszali już katastrofę. Ja zbieram do koszyczka ostatnio. Chociaż nie chciałem jakiś miesiąc temu. Obserwuje co tydzień sprzedaż, i uważam że we wrześniu będzie ciekawie. Liczę na kilka czynników, które być może podniosą wartość. Ja niestety tutaj mam wysoką średnią. Na ww. Spółkach udało mi się trafić w dołek. Nie liczę już na takie zyski przy mojej średniej tutaj. Szkoda, że nie wyczekałem, tylko napalilem się jak dziki na szyszki w maju. Natomiast każdy kto potrafi wyłączyć emocje, policzyć to sobie i wyczekać jeszcze, pewnie widzi tu potencjał. Ja mam 40% w plecy w chwili obecnej, ale to tylko wirtualna strata. Jeśli ta spółka to nie przekręt, a póki co ja nie dostrzegam oszustwa tutaj, jestem spokojny. Tylko tutaj uprawiamy czystą spekulacje. Mój portfel składa się z 80% inwestycji i 20% spekulacji jak tu. Dla mnie to zabawa, jeśli się mylę, trudno. Trochę prawdy w tym, że takie spółki to gnioty. Dają za to możliwość zarobienia większych pieniędzy. Tak ja to widzę. Chociaż na PZU też 50% się udało, i dywidendy wypłaca. Będę w przyszłości wychodził z takiej spekulacji i kupował lepsze spółki. Tylko przydała by się jakaś korekta na GPW. Podsumowując, GIF jeszcze moim zdaniem was zaskoczy w wycenie. Na plus oczywiście.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GAMFACTOR 1,49% 6,80 2026-02-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.