Dnia 2022-06-10 o godz. 13:56 technik-at napisał(a):
> Dnia 2022-06-10 o godz. 13:27 ~ktoss napisał(a):
> > Dnia 2022-06-08 o godz. 16:19 ~janusz napisał(a):
> > > Dnia 2022-06-08 o godz. 12:16 technik-at napisał(a):
> > > > i po batonie, godzinowy na K
> > >
> > > jak tam godzinowy?
> >
> > Chyba dobrze, Januszu gieldy, bo jestesmy 40gr wyzej niz gdy technik to pisal. Ja powyzej 2,6 wychodzilem, nie zamierzam kusic losu. Tutaj ciezko sprzedac jakakolwiek wieksza ilosc papiera.
> >
> > @Technik: jak tam Lubawa? Rokuje czy lepiej sobie odpuscic? Cos tam zamilkles, a tez byl sygnal K.
> >
>
> by był, serio się wczoraj zdziwiłem że ugrzęzło na 2,42 wczoraj i ni chu, chu więcej ... a sygnał miałem taki sam jak tutaj ładny. Tam 3% a tu pewnie ze 20 będzie nim się skorekci.
>
> Miałem po 2,35 - część oddałem, cześć dziś dobrałem przy 2,28 i znów czekam co dalej
Noo, ladnie tu wepchneli powyzej 5. Nie spodziewalem sie. I chyba raczej wiecej ni dadza rady bez korekty. 15% duzo osob bedzie kusic.
Co do LBW, ja tez dokupilem dzis przy 2,28 i jeszcze zapewne dobiore przy 2,2, jesli zejdzie. A cos mi sie wydaje, ze zejdzie, bo mamy niby wszystko do odbicia (ponad 20% od lokalnego szczytu, wsparcie, techniczny sygnal K, 6-ta sesje spadowa), a mimo to nie odbija ani troche. Cos mi sie wydaje, ze musi byc jakas sesja paniki by zainicjowac odbicie. Moze wlasnie dzis pod koncem dnia jakas panika do 2,2 sie zrobi, i ruszymy.