Nie kup tylko VigoSystem,niezla spolka tam zeby sprzedac tysiac nie tracac pewnie pwnie pol roku trzeba
Hmm niech pomysle 5000 kilka dni 2 tygodnie ?hihi.Serio.Tzn.sa falki gdy nagle zaczynaja handlowac.Teraz do pojawienia sie akcji z nowej emisji na gieldzie raczej bedzie warzywniak.
Gdy ja kupowalem, mialem ( teraz zreszta tez) notbooka w zasiegu wzroku i kupowalem ( na zwalach, kontrariansko, wtedy mozna w jeden dzien sie nachapac .dawne czasy.)..raczej nie sprzedaje,na kolka to juz w ogole nie mam czasu bo musialbym byc przyklejony do kompa. Ale gdy juz kupuje ,to potrafie wszystko odwolac i lup..caly dzien .Na maluchach zreszta strasznie ciezko ( albo latwo wg.gustu) wskoczyc pomiedzy ustawiaczy.Jest ze czterech z Algorytmami i tluka wg.tego samego wzoru.Gdy nie trzaskasz wiecej niz powiedzmy 8 papierow rownoczesnie b.latwo np.zauwazyc. sygnalistow..11 po obydwu str. znaczy ze beda w tym przedziale handlowac ,po jedynce na S nastepuje lekka zwalka ponizej..oprocz tego podwojne cyferki 66,77 itp ale tez 111 ,jest tez od b.dawna obywatel 34 .Na S ogracza popyt na K pilnuje poziomu.Gdy go lykna rosnie.
Jest w co sie bawic..Poziom SriLanki.Nie mam na mysli samego SLV.