Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: zapisy na akcje

nie no ja was prosze....!!!!!:))) emisja będzie dotyczyła konkretnego inwestora związanego z produkcją Bug Muldon. Dane inwestora można odczytać w ostatnim raporcie. Zapomnijcie o nowej emisji bo nie jest skierowana dla akcjonariusza indywidualnego. Nowa emisja jest objęta lock upem!!!! Ile razy to można powtarzać???? wrrrrrr

Produkcja Bug Muldon jest przesądzona, Virtual Vision S.A. kupuje udziały w Magmie i wykupuje udział w rynku brytyjskim odnośnie działań telewizyjnych. Nowa emisja jest związana z tymi czynnościami i ma zapewnić Virtual Vision S.A. większy udział w zyskach po projekcji filmu.

Z kim ja rozmawiam? Z debilami??? no ja was prosze...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.