"Jałowa dyskusja"??? Przecież na tym forum są wyłącznie tego typu głupkowate i kretyńskie wypowiedzi nie mające nic wspólnego z merytoryczną dyskusją. 99% to są wieloniki i kółkowicze, którzy piszą totalne farmazony mające na celu wyłącznie oszukanie i wprowadzenie w błąd pozostałych forumowiczów. Jeden pisze o kosmosie i porsche, drugi o Choroszczy i lekach, trzeci chce zmienić Zarząd i wykupić miliony akcji pisząc o tym oficjalnie na forum. Dodatkowo prześcigają się w wymyślaniu coraz to nowych i coraz to bardziej głupkowatych NICK-ów. Są też tzw. cichociemni, którzy jak "pies ogrodnika" - wiem ale nie powiem! Chętnie poczytam co inni mają do powiedzenie i może ciekawego się coś dowiem ale żeby sam się wypowiedział.................., oooooooo, to NIE!
Ja postanowiłem się więc wpisać w tą retorykę beznadziejnych wpisów. Mądrego i z konkretami mojego wpisu tu już raczej nie uświadczysz. Swoje obserwacje i pozyskane informacje pozostawię wyłącznie dla siebie.
......., a dlaczego Ty? Ano dlatego, że tak mi przyszło akurat do głowy i nie ma tu żadnych podtekstów osobistych. Ty najbardziej chyba płakałeś, że kurs nie chce pójść do góry i wybacz, jeżeli co jakiś czas będę wywoływał Ciebie do tablicy.