Dnia 2026-01-27 o godz. 12:58 ~sens napisał(a):
> ... i jeszcze ten wczorajszy wysyp sponsorowanych wpisów malkontenckich na forum... jakie to żałosne, że ten gość się nie wstydzi takich niskich zagrań, że on nie czuje obciachu...
Najpierw pisał, że na 100% zejdzie do 2,75 . Potem gwarantował, że w styczniu będę mógł dokupić po 2,60 . Czekam i czekam i jakoś nie widzę tych akcji wystawionych do sprzedaży po 2,60 , wiec wciąż nie udało mi się dokupić po 2,60 .
Jak mu zwrócisz uwagę, to Ci napisze, że niepotrzebnie wydaje Ci się, że tutaj można na coś wpłynąć. Przecież to tylko nic nieznaczące forum ludzi z za małym kapitałem, żeby to miało znaczenie. A chwilę później w innym wątku ma pretensje, że nie wszyscy na forum naganiają na spadki i to właśnie dlatego nie kurs chce spadać i nie da się taniej dokupić - właśnie przez tych, co tu na forum piszą.
Sadzi tu setki takich sprzeczności.
Generalnie fra. Jer chciałby taniej dokupić - tego nie ukrywa. Ale, żeby kurs spadł, ktoś musiałby sprzedawać. No to ma pretensje do wszystkich, że nie sprzedają, a przecież on chciałby kupić. Nie ma co się przejmować krzykaczem. Niech sobie sprzedaje, a od innych się od...
Ja też chętnie dokupię taniej, ale nie będę z tego powodu wciskał innym ciemnoty, jak ten miszcz. Będzie taniej - dokupię taniej. Nie będzie - dokupię trochę wyżej. Życie.