Ja się nigdzie nie wybieram, jak widzisz nie uciekłem, bo wierzę w fakty, a nie w to co piszą trolle. Moja analiza, którą tu wrzuciłem dzień przed premierą się realizuje jeśli chodzi o grę. Co do kursu, cóż, ktoś tu ostro sypał. Jeśli Cieślak nie miał lockupu, a zakładam, że nie miał, a jeśli miał to pewnie do premiery, to jest to racjonalne wytłumaczenie totalnie irracjonalnego spadku kursu, który przy takim odbiorze gry powinien rosnąć. Kapitalizacja obecnie jest tak śmieszna, że ciężko uwierzyć, że to sypanie z wora do wora, po prostu ktoś miał akcje za grosze i się wysypał. Jest to moim zdaniem wielce prawdopodobne. Szkoda tylko, że ten ktoś robił to też nierozsądnie, bo dało się wysypać nie zaniżając kursu. Jedyny plus z tego wszystkiego, że teraz powinna wrócić na dłużej zieleń tutaj. Kto to przetrzymał (w tym ja) mam nadzieję, że będzie miał dużo lepszy humor w przyszłym tygodniu. Traktuję tę spółkę długoterminowo, udowodnili, że potrafią dostarczyć świetny produkt, a sama gra radzi sobie bdb i peak rośnie, więc co rozsądniejsi dostrzegą, że jest tu bardzo duży potencjał wzrostowy przy tej zaniżonej kapitalizacji.