No cóż... dokładnie tak jak przypuszczałem - 51% na sprzedaży.
A odpowiadając na slowa... "porozumienie nie musiało tylko chciało sprzedać po 2,15 chyba że na nich to wymuszono" - nie, nikt na porozumieniu sprzedazy pistoletem przystawionym do glowy nie wymuszał. Porozumienie sprzedalo, bo z jednej strony zaoferowana cena (trzecia, poprzednie dwie zostały zdecydowanie odrzucone) spelnila absolutne minimum warunkow wyjścia z inwestycji przedstawionych zainteresowanych czlonkostwem w momemncie zakladania porozumienie, a z drugiej strony niektórych z członków przymuszała do tego sytuacja życiowa i życiowe plany. Przypomnę też ze sam osobiscie zastanawialem sie czy nie odpowiedzieć czescią akcji skupionych w cenach 36-50gr na skup organizozany przez spolke po 1,40 i otwarcie o tym mowilem. Ostatecznie nie sprzedałem wtedy ani jednej sztuki
To tak w ramach wyjaśnienia, chociaż nie czuję się do końca zobowiązany tego tłumaczyć, bo sprawę stawiałem jasno od listopada 2017, a w miedzyczasie dodatowo ustaly przeslanki ktore zadecydowaly o zalozeniu porozumienia (zagrożenie wycisnieciem).