Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,05 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Zagubione Dokumenty

Dnia 2020-04-01 o godz. 17:13 ~MP napisał(a):
> Wskaż mi prosze taką firmę, bo nie mogę takiej znaleźć. Szukam tutaj, bo widzę, że ktoś sie interesuje tą firmą, więc może ktoś ma kontakt...

Pracowałem w Mostostal-Export w byłym NRD i też potrzebuję swojej dokumentacji pracowniczej.
Nie przejmuj się proszę aroganckimi wypowiedziami tych co zainwestowali w akcje bankruta. Zostali ubrani i wyleszczeni i nie wytrzymują ciśnienia - trzeba to zrozumieć. Nie ma firm poszukujących dokumentacji pracowniczych, chyba, że ktoś wynajmie agencję detektywistyczną co w danym przypadku mija się z celem. Ponieważ firma jeszcze nie upadła (chyba?) to powinna tę dokumentację przechowywać sama.
Ja próbuję zlokalizować jakiś kontakt, siedziba, itp. ale żadne telefony ujawnione w internetach nie odpowiadają.

Czy ktoś zna aktualną siedzibę firmy albo telefon kontaktowy? Czy Warszawa ul. Domaniewska 47 to aktualny adres?

Zła opcja jest taka, że firma moźe nie mieć środków nie tylko na działalność ale nawet na likwidację i ustanowienie syndyka, który wówczas przekazałby dokumentację do jakiegoś archiwum. Stanie się wówczas takim zombie bez siedziby, możliwości kontaktu i bez możliwości likwidacji. Upiór wiecznie żywy.

W KRS cały czas wykazywany jest ten sam prezes zarządu. Może on coś wie.
Jeżeli ktoś z Akcjonariuszy, a może Wierzycieli wie jak skontaktować się z firmą proszę o informację na tym forum.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.