A co ci z WK spółki??--i pzrepalania kasy na rozne róznosci--ja tam wole dostawać KASE do łąpy --i mieć po porstu RENTE z tego ze mam akcje spółki --to tak jakbym mupił mieszanie i wynajmował i miał z tego ZYSK --- tyle ze inwestujac np 2 MLN PLN ---nie mial bym z wynajmu w niecały ROK od zakupu 700 K lub inwestujac 1 MLn nie miałbym 350 MlN pln NA CZYSTO z wtynajmu . lub inwestujac 100 K PLN ( za tyle sie chalupy zadnej nie kupi) miec 35 K PLN.
pzreciez to oczywista oczywisctść --Po komercjalizacji BaterOmic licze ze to nie bedzą juz dziasiatki PLN na akcje ale SETKI PLN na akcje --wiec licze ze z zainwestowanych np 2 MLn wyciagne moze nawet sporo wiecej niz 2 MLN ---KTO I GDZI MI DA TAKA RENTĘ?? --tylko za to ze Kiedys kupiłem akcje po 180 PLN Po ogłoszeniu DEALU z PCR ONE ---
A to ze kurs sie konsoliduje--coz swego czasu pna CDR po debiucie W3 --tez sie konsolidował na 2x PLN przez rok ---na 11 BIT po debiucie TWOM terz sie konsolidował na 70 PLN przez 2 lata --- Gdzie Kursy obuu spółek są teraz?? -- Wtedy tez pisano ze kolejne projekty za wiele lat --ze wszytko juz wliczone w cene --ze to Spolki JEDNEJ GRY --ITP ITD ETC.