Dnia 2019-10-09 o godz. 10:51 ~morelka napisał(a):
> Dnia 2019-10-09 o godz. 10:25 pati_ napisał(a):
> > Natomiast ja zastanawiam się co"biznesmen" Gładki myśli kładąc się codziennie do łóżka na zasłużony spoczynek i czy spoczynek ten może zapewnić sobie nie zażywając jakiejś tabletki na spokojny sen .
>
> A ja myślę "biznesmen" Gładki spokojnie zasypia co wieczór i to bez wyrzutów sumienia. Od dawna widzę, że jest on wybornym kuglarzem. Spójrzcie na foty z uroczystego otwarcia zakładu w 2017 roku ! Mało kto by się odważył, z taką pompą uroczyście otwierać zakład, fabrykę czy inny biznes, który tak naprawdę NIE DZIAŁA :))) Chyba miał niezły ubaw z zaproszonych gośc, ale fason trzymał do końca :)
>
Jestem w stanie wybaczyć Gladkiemu, to że rozdawał nam prawdopodobnie nie swój biowęgiel, który na początku tylko konfekcjonował,(sama dostałam dwa razy) bo zysk wtedy dawał Fluidowi jakieś pieniądze na bieżące potrzeby, "teatr" otwarcia zakładu również, bo to tworzyło drogę do pewnych możliwości i uprawnień związanych z działalnością , ale nie mogę zrozumieć tego ,że doskonale wie ,że nie jest w stanie podołać produkcji mając wadliwą technologię , rzuca się z motyką na słońce i chce uparcie budować w obcym kraju swój bubel byle tylko zapłacili pieniądze bez względu na konsekwencje i cena się nie liczy.