Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,70 zł , zmiana od tamtej pory: -1,28%

Re: Zaczynna sie

Rano wystawiłem przed sesją zakup 10k i kurs poszedł na 12zl a to tylko 55 tyś gotówki. Co gdyby ktoś chciał kupić za 100-200 tyś, oczywiście ci co mają kupione na niskich poziomach zacierają ręce, dlatego tu nie będzie dużych ruchów ani wysokich obrotów. Na rynku jest 1 mln akcji a 100 tyś wisi na 67zl, Oczywiście czym wyżej tym więcej będzie tych co będą chcieli zrealizować zysk, może zatoczyć kółeczko, sprzedać i kupić taniej ale ja już tyle czekam, że poczekam na upragnione 67zl, poza tym zawsze mam obawę, że pociąg odjedzie. Ja czekam na czas gdy spółka będzie tak zarabiać, że zacznie się dzielić ze mną zyskiem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
P2CHILL 0,00% 4,64 2025-09-19 16:04:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.