Dnia 2025-06-19 o godz. 09:25 ~Piotr napisał(a):
> Powolne opadanie ?? O czym Ty piszesz jak powolne , w trzy dni spadło z 3.24 na 1.98 a to dopiero początek bo koło wtorku już będzie poniżej 1 zł!! I wtedy to dopiero będzie miał spadek! Czemu zakładacie, że tutaj są dobre intencje. Info mogło być tylko i wyłącznie pod wywalenie akcji. TS to nic nie znaczący dokument w sensie prawnym. Niczego nie gwarantuje! Także do zmiany profilu na AL jeszcze niebywale długa droga. Najpierw będą grosze. Trudno uwierzyć ale tak będzie i to nawet nasz Kubuś udziałowiec spółki, który musiał raportować ilość posiadanych akcji wie o tym!. Optymistyczny scenariusz to nadal tylko 50 %, że tak będzie.....może i tak zbyt optymistycznie do tego podchodzę. Może nawet tylko 10 % według mnie. Każdy ma swoje zdanie i jak mam swoje. Tutaj ktoś tym wszystkim steruje i to aż razi w oczy!!
w sumie w głębokim poważaniu mam po ile będą te akcje bo nie mam ani jednaj, zaglądam tu tylko z sentymentu. bo kiedyś utopiłem tu trochę gotówki. Obroty są po kilkaset tysięcy dziennie, FF to trochę ponad 1,2 mln. obróciło się sporo akcji i ciągle ktoś kupuje. Znaczy jest zainteresowanie spółką która była w zasadzie martwa. Zresztą zawsze jak pojawiają się sępy to znaczy że ktoś skupuje. Nikt nie strzępi języka z takim zaangażowaniem bez powodu. Albo ma akcje i nie może pogodzić się mógł wtopić (lub chce się pozbyć pakietu) albo ktoś chce kupić.. 
PS i tak powolne opadanie, bo jeśli z jednej strony wykresu masz szybki wzrost a z drugiej znacznie wolniejsze opadanie to tak to należy nazwać. Zresztą to standardowy sposób skupowania akcji. najpierw dajesz znać że wzrosty się skończyły a potem skupujesz z lewej na kursie opadającym, bo ci którzy chcą sprzedać nie czekają już na dalsze wzrosty i tracą nadzieję.