Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,07 zł , zmiana od tamtej pory: -10,42%

Re: z vistuli na bytom ?

Dałem się namówić na Bytom, choć dałem ciała przy niższych poziomach (za długo myślałem) i wszedłem 30 groszy później :) Już teraz widzę, że kierunek jest dobry. Jednocześnie nie uciekłem z Vistuli, bo wierze w obie spółki, a miejsca w szafie starczy na garnitury obu marek :)

Wracają jednak do Bytomia - ciekawy pomysł z wyspami koszulowymi w galeriach. Ich koszule zaliczam do bardzo przyzwoitych, a jak włączą promocje to grzech nie kupić. Myślę, że to może wypalić. Jak mocniej wesprą jeszcze sprzedaż on-line, a są takie zapowiedzi to może być dopalacz x2. No, ale wszystko zależy od strategii i ludzi odpowiedzialnych za jej wdrażanie.

Ktoś się orientuje, kiedy te wysypy mają ruszyć? A może już gdzieś się pojawiły? Chętnie zobaczyłbym jakąś fotkę, albo odwiedził takie miejsce, by osobiście przekonać się jakie to robi wrażenie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BYTOM 2,61% 2,75 2018-11-28 16:49:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.