Zakar daj spokój:)zobacz jak fajny będzie wątek bez Ciebie i innych piszących normalnie o spółce:) to już widzieliśmy ale niepotrzebnie chyba tam piszemy to trochę psuje wyobraź sobie coś takiego : Bin- ta spółka jest najgorsza na GPW, Artur - tak robią najgorsze okna- marek tak nic nie potrafią, trol 4- nie mają już pieniędzy upadają, trol 5koniec, Ce spodo że hej , Bin- skandal sprzedali okna, Artur jak mogli przecież to jedynie potrafili robić, Ce widzimy się na 1 , trol4 to koniec...bin najgorzej zarządzani , gdzie fabryka? Gdzie PnB , Artur w Singapurze mówią że durapower ma gdzieś fojta...tak słyszałem podczas moich podróży, trol 3 ale przynajmniej fajne lotnisko mają:):),bin fabryka nigdy nie powstanie, dzisiaj skąd pieniądze na fabrykę nie mają kontraktów, nawet jak mają nie rozlicza itsd itd itd...to jest nawet fajne, ja się łapie na tym że zerkam na forum i czekam na ich wpisy, serio, jest merytorycznie, jest ciekawie, troszkę na tej GPW handlowałem akcjami i na ,,kilku,, spółkach się było ale to forum dzięki nim jest coraz lepsze:) najlepsze jak się zapętla w tekstach typu śmieć, najgorsza spółka itp a później piszą że chcą kupić niżej itp:) to jest swietne, mogę się mylić ale ktoś kto ich zatrudnił do tej roboty:) miał niski budżet, bardzo niski i stąd oni/on tani ale ...ambitni:)