Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  75,04 zł , zmiana od tamtej pory: 43,92%

Re: XTB - przenoszenie kont IKZE

No nie wiem… póki co spółka pokazuje że stara zachowywać się „fer” wobec swoich klientów chociaż by poprzez akcje typu zwrot skradzionych srodkow z afery z lata… długo można aby dyskutować czyja to była wina że doszło do takiej kradzieży spółki czy poszkodowanych ale znajdź mi drugiego brokera który by uznał ze poprostu odda te środki… mogli się odciąć i mieć to w 4 literach… a do tego ze nie dowożą z produktami często to nie ich winna bo mam taką instytucje jak knf która musi wydawać im zgody i xtb ma mały wpływ na to kiedy ta zgoda zostanie wydana. Jak dla mnie póki co ich jedyne zadanie jak spółki to pozyskiwanie nowych klientów by było ich jak najwięcej. Nowe produkty prędzej czy później wejdą i prędzej czy później zaczną monetyzowac swoją bazę rachunków. Póki co pozyskiwanie klientów idzie im dobrze w tym temacie dowożą a nawet przebijają swojeprognozy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
XTB 3,67% 108,00 2026-04-13 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.