Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,24 zł , zmiana od tamtej pory: 1 075,00%

Re: XPLUS - RAPORT - 21mln obrotu i ponad 2mln ZYSKU - bedzie ODPAL min

to fakt ze 25gr stalo sie naszym BASTIONEM do zdobycia ale wczesniej czy pozniej ten ktos sie WYSTRZELA, LAMUSOW co chcieliby kupic sa setki tylko im cena nie pasuje ale nizej im nikt nie sprzeda wiec jezeli chca wejsc to na maxie po 25gr. mysle ze maxymalnie zostalo tam jeszcze z 50 tys sztuk po 25gr czyli za max 12500zl wartosciowo - na GPW to ch.... nie pieniadze no ale tutaj dla LAMUSOW co postawnowili wejsc po 25gr to WYZWANIE.
Jezeli uda mi sie wrocic przed FIXem i bedzie 26gr gole to biore to do gory a jak nie to jutro - no chyba ze czysciciel sie za mnie SPISZE i rozdziewiczy 26gr. Czysciciel wchodzisz w to ja poczyszcze rynek innym razem a ty zamknij to WYSOKO, WYSOKO,WYSOKO, DROGO, DROGO, DROGO.

Byc moze ze ten LAMUS co teraz wystawil 30tys sztuk to wlasnie reszta tych akcji. Z mila checia wzialbym troche ale po 26gr zeby lamusiarnia wiedziala gdzie jest SZEREG.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
XPLUS -0,70% 2,82 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.