Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,90 zł , zmiana od tamtej pory: -24,84%

Re: Wzrost zysku o 60%, dywidenda w czerwcu 12% !!!

Dnia 2018-05-24 o godz. 23:05 ~Stęskniony napisał(a):
> Chyba byłeś jedynym który trzymał kupił na samej górce i usilnie trzymał do 2 zł.

możesz sobie "chybać" dalej - tyle twojego... :D
a czy ma to cokolwiek wspólnego z prawdą?
otóż ma - tyle samo, co co z kursem daty po 10 zł... (chyba że będzie resplit)...

> No może jeszcze Janek Don Cichot ci wtórował drogi Sancho. No cóż. Teraz obaj zakłamujecie rzeczywistość tyle że jak w lustrze. Zupełnie na odwrót. Janek żyje marzeniami a Ty zgryzotą za poniesioną stratę.
tu protestuję - nie dowartościowuj janka zestawianiem go ze mną! :D
a tak bardziej serio - wskaż, niby gdzie zakłamuję rzeczywistość, bardzo jestem ciekawy twej argumentacji merytorycznej, a nie ad personam
z tą moją rzekomą zgryzotą spudłowałeś, ja mam ubaw i z janka, i z twoich fantazji na mój temat... - ale nie wzbraniam ci pisać o mnie...
im więcej o mnie piszesz, tym więcej dowiaduję się o tobie, twoich lękach, uprzedzeniach, stereotypach w myśleniu...
imputuj mi tak dalej - fajnie czytać takie zabawne odreagowania jak twoje... :D

ale w jednym się zgadzamy:
A kurs żyje własnym życiem niezależnie od tego co byście obaj napisali.
od dawna o tym piszę, ale wielu tak boi się moich wpisów (jak i ty), że muszą reagować na moje posty, bo mają tak nieprzezwyciężoną infantylną potrzebę... :D

sobie powiedz: "Bądź mężczyzną" i przestań wypłakiwać sie na moje wpisy. Bądź facetem i zwyczajnie ignoruj mnie. Proste. Ale dla ciebie chyba za trudne. To wciąż wypłakujesz się w poduszkę z mego powodu, bo nie masz rzeczowych argumentów na skomentowanie podawania tlenu, durakowatych podbitek na close i zanikajacego wolumenu oraz niedawnego wywalania akcji po komunikacie o dywidendzie...

No i po choinkę piszesz, czy kupiłeś lub nie? - tu pasuje twój wpis: "Na ch... wnikać?"
Jakie to ma znaczenie. Mogę napisać, ześ ubrał się powyżej 2 zeta albo wyżej i będzie to taka sama g... prawda, jak to, co wypisujesz o mnie...

Tylko mnie twoje pisanie o mnie nie przeszkadza... Bo mnie rozbawiasz. :D
Tym się różnimy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ABCDATA 0,00% 1,43 2019-07-22 13:14:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.