Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,13 zł , zmiana od tamtej pory: -48,67%

Re: Wzrost przychodów.

Jeśli nasz prezes dołączy do naszej spółki modele biznesowe nie medyczne jest duża szansa na bardzo duże zwiększenie przychodów fotowoltaika elektro mobilne pojazdy bardzo są teraz na topie prezes wie co robić a skoro fundusz obejmuje warianty subskrypcyjne
po cenie 2.08 zł to dokapitalizował spółkę o ponad milion złotych więc są kolejne znaki na to że sytuacja spółki diametralnie się poprawia
choć jest garstka ludzi co wystawia akcje PKC żeby zaniżyć kurs i wystraszyć innych inwestorów pamiętajcie czas działa na naszą korzyść kto kupował akcje w tamtym roku i jest wytrwałym inwestorem to moim zdaniem mu to popłaci ja czekam na cenę docelową 20 zł za sztukę
bądź też rozwarze zostawienia jakiegoś tam pakietu jak cena poszybuje jeszcze wyżej
Prawdziwy RED zgodzi się z moim wpisem bądź też go trochę skrytykuję ale ja wierzę w tę spółkę i życzę wszystkim inwestorom cierpliwości i wytrwałości i patrzcie na IP ludzi co piszą hejty bo ja się może dużo nie wypowiadam na tym forum lecz nie chce też by ktoś podszywał się pod mój nick
Pozdrawiam Aliakcza !!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.