Dnia 2017-06-28 o godz. 11:50 ~fanechowy napisał(a):
>
> Widzę, że to "kamienowanie" odcisnęło piętno w Twojej psychice i to jest powód asekuracji :-). Niepotrzebnie. Być może też chciałeś kupić niżej niż 5,40 zł , a kurs - nawet dla Ciebie osoby jak nikt wierzącej w Echo - niespodziewanie Ci odjechał :-).
> Pozdrawiam.
>
być może - ludzie są nieodpowiedzialni i potem obwiniają innych.. ja natomiast chcę zarobić i nie boli mnie jeżeli ktoś zarobi więcej
nie zrozum mnie źle, bardzo mnie cieszy ten wzrost - lepiej się patrzy zawsze na wartość akcji gdy jest na dużym plusie, nawet gdy jest się długoterminowo, ale w tym momencie nie wiem czy się nie skuszę za jakiś czas na umorzenie trochę akcji jeżeli te wzrosty będą kontynuowane
w kwestii odjazdu... akurat mi nie odjechał, skupywałem od 5,6 w małych pakietach w dół uśredniając przez maj i czerwiec, natomiast w tej chwili wolę obserwować rozwój wydarzeń..
Cieszy mnie i daje mi dużą satysfakcję, że akcje poszły do góry, tym samym dając swego rodzaju pstryczek w nos tym, którzy nie wierzyli w echo :) (o ile oni posiadali akcje)