Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Wyniki za 3 kwartał

Westa na pewno musi współpracować z REX-em zakład odzysk ołowiu
bo oni będą głównym odbiorcą ołowiu i dostarczycielem zużytych akumulatorów

sam już nie wiem o co tu chodzi na pewno nie będę uśredniał
dopóki kurs nie odbije ale również nic nie sprzedam

mam 2 opcje

1.wszystko wskazuje na to żę nas ładnie ubierają(albo ma tak wyglądać FF jest coraz większy)chociaż jak by tak naprawdę miało być
mogli to robić na dużo wyższym poziomie. Jak by nie trzymali kursu w takich "ryzach" to już była taka moc żę dawno byśmy zapomnieli o 2 zł

2.Większość sprzedała w czwartek i piątek ale "sternik" ma dokładnie policzone
ile musi zebrać żeby dobrze zarobić
myślę że inwestorów z akcjami już nie ma za dużo ( ale to są moje przemyślenia )

Na to co się dzieje na wykresie my na pewno nie będziemy mieli wpływu

Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.