Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,24 zł , zmiana od tamtej pory: 416,67%

Re: Wyniki Q4 2014 + Analiza

Dnia 2015-02-17 o godz. 21:36 ~abc napisał(a):
> cienizna-siedze tu ponad rok, caly czas w czarnej d. - kilkadziesiat procent w plecy, zainwestowalem bo chcialem kupic solidna spolke, ktora bedzie powolutku piela sie w gore, dokupilem w emisji po 20 groszy, przeczekalem kilka misiecy i liczylem, ze to koniec spadku, a tu guzik.....wkurzaja mnie teksty, ze trzeba zakopac na 2-3 lata i sie nie przejmowac spadkami-to lepiej kupic za te 2-3 lata, a nie patrzec jak miesiac po miesiacu ciagle ktos sypie...

Ja w minionym tygodniu wyszedłem,ale strata to kilkanaście procent, smutne,że Twoja to aż kilkadziesiąt procent...
Mam zamiar odrobic już wkrótce na innej spółce...
Powiem tak, zastanawiałem się czy wyjśc ze stratą,ale koniec końców,stwierdziłem,że wg mnie na tej spółce jeszcze dłuuuugo nie da się zarobic, jeśli w ogóle (kolejna emisja, słabe raporty, kurs-jak pisałeś-w czarnej d...)...Nie przekonują mnie również stwierdzenia,że każda złotówka jest reinwestowana...Wiele spółek inwestuje zarobione pieniądze w swą dalszą działalnośc,ale mimo to rynek potrafi 'docenic' ciekawą spółkę...W tym przypadku, jak to stwierdził lubiany przez nas TED:) rynek również wycenił PYLONA...
I śmieszą mnie trochę teksty Obawy,że nie zdziwi go kurs poniżej 20 groszy... Mnie osobiście bardzo zdziwiłby taki kurs,ale to tylko moje zdanie...
Tutaj jak na razie wszyscy żyjemy obietnicami szefostwa,że będzie dobrze... Może będzie, może nie... W mojej opinii jeszcze bardzo długo nie...
Powodzenia...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JRCGROUP 0,00% 1,24 2026-05-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.