Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,76 zł , zmiana od tamtej pory: 8,78%

Re: Wyniki o wiele lepsze niż 1HY 2024

Dnia 2025-09-03 o godz. 10:15 ~analityk_technik napisał(a):
> Cierpliwość popłaca i masz środki na kółko. Ciekawe do ilu tym razem zejdą. Obserwując kurs od początku notowań na GPW nie takie rzeczy tutaj robiła "rodzinka", więc nie zdziwi mnie domykanie luk i spadek do 2zł albo nawet 1.50zł. Co o tym myślisz "taa" ?

ciężko tu wróżyć bo rzeczywiście przy takiej płynności to mając 30k można zbić kurs na 3,50 albo podnieść na 3,8 jednym kliknięciem. Więc co my takie płotki możemy zrobić jak komuś z rodzinki się zachce się wrzucić 300-500k w jedną czy drugą stronę.
Jak rodzinka się nie będzie bawić i nie nastąpią jakieś inne wyjątkowe sytuacje typu krach czy pożar fabryki to dużo nie spadnie. Albo inaczej, na chwile obecną przy cenie 3.00 byłbym skłonny znowu wejść. Tyle że jeszcze wyjść nie zdążyłem :)
Moje zlecenia stoją od 3,74 do 3,77. Za 30k skupi cały pakiet więc liczę na kolegę który to 60 tysi miał do wydania

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PATENTUS 4,87% 4,09 2025-09-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.