Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  99,00 zł , zmiana od tamtej pory: 10,10%

Re: Wyniki niezłe

No to świetnie, gdybyś jeszcze miał możliwość, żeby szepnąć, czy brak dywidendowy jest spowodowany tym co ja pisałem na sąsiednim wątku, czy też innymi przesłankami przekonywującymi bo jak wiesz każdy z nas miał prawo zaskarżyć ten punkt walnego zgromadzenia do sądu w odpowiednim terminie, tak jak to kiedyś zrobił Janusz ale teraz nie i to jest dziwne, że akcjonariat nic nie wie a może powinien wiedzieć!? Jeśli nie możesz napisać konkretnie z jakiegoś powodu to mi wystarczy, że powiesz ogólnie iż są inne poważne /ale poza zejściem spółki z giełdy/ i to będzie musiało satysfakcjonować bo cóż innego robić. Trzymaj się większości forumowiczów i papiera oraz dobrego zdrowia!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NOVITA 0,00% 109,00 2025-10-31 16:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.